VRTIĆKI MATURANTI

VRTIĆKI MATURANTI

Ovog su tjedna djeca najstarije skupine Bistrookih, u prostoru vrtića, pripremili kraći prigodan program. Program je bio uvod u zajedničko druženje djece, obitelji i vrtića, u nešto manjem broju nego proteklih godina. Bez obzira na to vrijeme druženja proteklo je u ugodnoj atmosferi.

Bila je to prigoda da se izmjene iskustva i informacije a vrtić različitim medijima informira roditelje o aktivnostima koje su se provodile tijekom godine, a posebno one koje su naši, sad već "školarci" , provodili.

To je još jedan vid suradnje s obitelji koji vrtić planira kao ciljeve unutar odgojno obrazovnog rada.

Naravno cilj nam je svima dijete što bolje pripremiti za promjene koje su povezane s odlaskom u školu i novim izazovima.

Ne manje važno je i da dijete razvije osjećaj pripadanja skupini i vrtiću, da se svako osjeća dobrodošlo i da u svoje stavove ugradi pozitivan stav prema vrtiću i naravno da osim znanja ponese što više uspomena iz vrtića.

Naši su Bistrooki imali i prigodu uživati u novim igračkama koje su poklonili njihovi roditelji kao uspomenu za buduće generacije.

Sve su to dijelovi koji utjeću na razvoj socijalnih vještina djeteta i njegove emocionalne i socijalne kompetencije.

Zahvaljujem roditeljima i obiteljima Bistrookih na ukazanom povjerenju, suradnji, razumijevanju i podršci i njihovoj ulozi u življenju našeg vrtića.

U prilogu su neke od fotografija koje podupiru pisanu riječ.

 

Dječji vrtić "Vrtić Panda"

Hercegovačka 29, 42000 Varaždin

Tel.: 042-233 285 / 042-233 284

Fax.: